2tCloud Technical Bootcamp

2tCloud Technical Bootcamp

Op woensdag 6 april organiseert Copaco de 2tCloud Technical Bootcamp. Hier behandelen we de beschikbare clouddiensten op het 2tCloud platform en nemen we een uitgebreide configuratie door waarin diensten gecombineerd worden in een totaaloplossing. De sessie vindt plaats in Hotel ‘s-Hertogenbosch-Vught en is speciaal ontworpen voor personen met een technische achtergrond, zoals system engineers, support medewerkers, technisch managers, CIO’s, CTO’s en product managers.

Tijdens het 2tCloud Technical Bootcamp zullen onder andere Office 365, Workspace 365, Windows Azure Pack, Microsoft EMS, F-Secure PSB, Acronis backup Cloud en Nomadesk de revue passeren. Na afloop van de bootcamp heeft u meer inzicht in de functionaliteiten van deze cloud services en weet u hoe u de verschillende diensten kunt combineren, implementeren en configureren.

INSCHRIJVEN

Agenda

09.00 Inloop
09.15 Welkom
09.30 2tCloud Control Panel & Partner Site

Over de belangrijkste instellingen van het 2tCloud Control Panel (o.a. MPN ID en gebruik admin/billing/technical contact) en het gebruik van de 2tCloud partnersite (o.a. Knowledge Base, feature requests en supportformulier).

10.30 Technische demosessie 2tCloud & CSP

Inrichting van een browser-based werkplek op basis van Workspace 365 en Office 365 (Business Suite). Naast de basisconfiguratie worden SSO-koppelingen aangemaakt naar SaaS-oplossingen op basis van Azure AD synchronisatie en wordt er middels RDWeb connectie gelegd naar een RDS omgeving (Windows Server 2012) binnen Windows Azure Pack.

12.15 Lunch
13.00 Microsoft

Technische introductie Enterprise Mobility Suite, met o.a. Intune, Azure AD Premium en Azure Rights Management.

14.00 F-Secure Protection Service for Business

Product Demo

14.45 Pauze
15.00 Nomadesk

Product Demo incl. Office Online en Azure AD integratie

15.30 Acronis

Product Demo

16.00 Borrel en Q&A 

 

Datum
Woensdag 6 april 2016

Locatie
Hotel ‘s-Hertogenbosch-Vught
Bosscheweg 2
5261 AA Vught

Meer informatie
Neem voor meer informatie over de bootcamp contact met ons op via 2tCloud@copaco.com of bel 040 2 306 340.

Categorieën: Agenda