PhishLine sluit distributieovereenkomst met BlackIP

PhishLine sluit distributieovereenkomst met BlackIP

PhishLine, specialist in het leveren van services tegen ‘social engineering’ en phishing aanvallen voor grotere bedrijven, financiële instellingen, overheden en zorginstellingen, heeft een EMEA-brede overeenkomst getekend met cybersecurity distributeur BlackIP.

Met deze overeenkomst zullen de services van PhishLine, die zich richten op een nieuw, zeer hoog niveau van ‘real world social engineering simulation oplossingen’ door BlackIP worden aangeboden in Europa, Midden-Oosten en Afrika.

Na de introductie van de PhishLine technologie in Azië eerder dit jaar, is dit de tweede stap van PhishLine’s internationale expansie. “BlackIP is gespecialiseerd in het leveren van technologieën en services om security-specialisten te helpen met passende oplossingen voor een groot scala aan netwerkbedreigingen, inclusief ‘social engineering and phishing’,” aldus Mark Chapman, president en ceo van PhishLine. “Door ons partnership met BlackIP wordt PhishLine beter zichtbaar voor bedrijven die een sterke oplossing zoeken om meetbaar de potentiële impact van social engineering aanvallen in kaart te brengen en te helpen voorkomen”.

Peter Ruijters, Managing Partner bij BlackIP, vult aan: “De wereld van security vraagstukken verandert snel en er is nu, wereldwijd behoefte aan nieuwe technologieën gericht op ‘Social Engineering, Secure Login and General Data Protection Regulations (GDPR) and Data Loss Prevention (DLP). Met als resultaat dat er een grotere focus ontstaat op de ‘Human Firewall’. De benadering van PhishLine met Computer Based Training (CBT) en de nadruk op het meten en managen van de impact van aanvallen sluit hier goed op aan.”

Meer informatie: www.blackip.nl

Categorieën: Nieuws

Over de auteur