Westcon distributeur Ruckus Wireless

Westcon distributeur Ruckus Wireless

Value added distributeur Westcon heeft in de Benelux de oplossingen van Ruckus Wireless, sinds kort onderdeel van Brocade, toegevoegd aan het leveringsprogramma en daarmee zijn portfolio van Unified Communications en networking leveranciers verder uitgebreid.

Het Smart WiFi-platform van Ruckus Wireless levert schaalbare, high-performance WiFi met eenvoudig beheer voor lokale WiFi en WiFi via de cloud plus een breed aanbod aan nieuwe diensten voor inloggen, beleid, locatiediensten en analytics waarmee organisaties nieuwe zakelijke uitdagingen aankunnen.

Met de draadloze oplossingen van Ruckus profiteren ondernemingen en organisaties in verschillende sectoren van krachtige performance, betrouwbare verbindingen en aanzienlijke besparingen, aldus de distributeur.

Meer informatie: www.westcon.com

Categorieën: Merk uitbreidingen, Nieuws

Over de auteur