Adverteren

Terug naar homepage

CONTENT MARKETING & ADVERTISING

Sellair werkt met het content-marketingmodel en partnerships voor haar bladen en bijhorende websites en social media in de Telecom en IT-sector.

Vakbladen

 
ChannelConnect: ICT channel vakblad
Datacenter & Cloud Dossier: Overzicht datacenter- en cloudaanbieders
Distributeurs Dossier: Totaaloverzicht IT & Telecomdistributeurs
Security Dossier: Belangrijkste security vendoren

 

Bedrijfsprofiel

Is uw bedrijf niet opgenomen in onze database schrijft u zich dan direct in.

Waarom content marketing?

Een artikel of advertentie kan ad-hoc worden afgenomen, maar content marketing, een abonnement op redactionele aandacht en/of advertentie ondersteuning, heeft een veel grotere impact. Channel BV heeft daarvoor diverse pakketten ontwikkeld, maar vanzelfsprekend is ook maatwerk mogelijk. Een pakket kan worden ingezet voor diverse doeleinden, zoals het verhogen van naamsbekendheid, het werven van nieuwe resellers en/of eindgebruikers, het informeren van de markt, het onder de aandacht brengen van nieuwe producten, diensten of belangrijke personele veranderingen in de organisatie. In een redactioneel artikel kan tevens de diepgang en achtergrondinformatie worden gegeven die met andere vormen van communicatie niet mogelijk zijn. Vanzelfsprekend kan de inzet van redactionele middelen worden versterkt met het plaatsen van on- en off-line advertenties.

Hoe werkt het?

‘Echt’ nieuws wordt kosteloos opgenomen op onze website(s), mail daarvoor graag relevante persberichten naar redactie@sellair.nl. Voor ‘gestuurd’ nieuws betaal je een bescheiden bedrag. Je bepaalt zelf welk(e) onderwerp(en) je in het artikel wenst, wij schrijven of redigeren de tekst in onze journalistieke ‘tone of voice’ op basis van een professioneel telefonisch of persoonlijk interview door een van onze ervaren journalisten. Voorafgaand aan de publicatie kun je de kopij inzien en corrigeren op kennelijke fouten of belangrijke omissies. Je ontvangt een pdf van het opgemaakte artikel voor finale accordering.  We geven inzage in ons adressenbestand om te verifiëren of je de juiste doelgroep bereikt. Voor het (onwaarschijnlijke) geval dat voor jullie belangrijke relaties nog niet in ons distributiebestand zijn opgenomen vullen we onze database graag aan, zodat je zeker weet dat zij het artikel ook onder ogen krijgen.

Voordelen:

Wij verzorgen positieve communicatie, die de zichtbaarheid van je bedrijf in de markt vergroot, de verkoop stimuleert en die je eigen marketingcommunicatie ondersteunt. Je spaart  veel tijd, want wij doen nagenoeg al het werk. Je bevindt je in een umfeld van topspelers (A-merken) in de markt, de redactionele uitstraling van je artikel heeft een magneetfunctie, onze uitgaven tellen 80 of meer pagina’s.

Vanwege de terugkerende frequentie en de hoge en kwalitatieve oplage – we beschikken over ruim 10.000 adressen in de IT- en telecombranche – zorgt voor kritische massa en een heel goed bereik. Daarnaast is het (veel) goedkoper en levert meer rendement op dan een pr-campagne of het zelf drukken en verspreiden van folders of brochures drukken. Denk daarbij niet alleen aan externe kosten, maar vergeet ook de interne uren niet.

Tarieven:

Neem voor al onze on- en offline mogelijkheden en tarieven contact op met Sellair BV: