Contact

Terug naar homepage

Welkom bij het Distributeurs Dossier

Deze website geeft een uitgebreid overzicht van de markt voor ICT-distributie, beschrijft relevante ontwikkelingen van diverse aard, en is bedoeld voor iedereen die werkt in de sector, maar specifiek voor channelpartners en hun klanten die op zoek zijn naar leveranciersgegevens van merken, producten en diensten. Opname in de database is gratis.

Als je bedrijf een dienst of product levert via het distributiekanaal en onverhoopt niet vermeld staat in het dossier, laat het ons dan weten zodat we deze gegevens gratis kunnen publiceren op de website en in de volgende gedrukte uitgave. Wil je je vermelding eruit laten springen of adverteren, kijk dan onder adverteren voor mogelijkheden en tarieven. De redactie van het Distributeurs Dossier werkt graag samen met professionals uit de branche en houdt zich aanbevolen voor informatieve content (geen marketingverhalen!), onderzoekspublicaties en white papers. Neem hiervoor – maar ook voor actueel nieuws, persberichten, klant- en/of persevents – contact op met de redactie@sellair.nl

Contact

Neem voor adverteren, advertorials en betaalde plaatsingen contact op met de sales afdeling van Sellair. Graag sturen we een mediakaart met alle mogelijkheden.

Vul het formulier in of stuur een email naar sales@sellair.nl

Sellair bv Arendstraat 41, 1223 RE Hilversum, Postbus 145, 1400 AC Bussum ,Tel: +31 35 642 3000 www.sellair.nl

=============================================================================================

Over Sellair bv

Sellair is de backoffice van Channel bv voor media management en exploitatie van de vier vakuitgaven Connexie Magazine, ChannelConnect, Telecom Magazine, ICT Update en de overige projecten zoals de SES Lync Community, de dossiers Distributie Dossier, Security Dossier, Datacenter & Cloud Dossier, VoIP Dossier en het Skype Hardware Dossier 2015. Sellair onderhoudt de abonneedatabase van Channel bv met ruim 35.000 adressen. Sellair verzorgt daarnaast ook de diensten zoals PR, event-marketing, social media ondersteuning, direct mail campagnes en media producties.

Wie zijn we ?

Sellair BV is een bureau voor media-exploitatie en biedt met een inhoudelijk samenhangend portfolio (print, AV en/of online) een goede propositie aan mediabedrijven, adverteerders en sponsors. Sellair richt zich vooral op uitgeefprojecten binnen ICT, telecom, entertainment, media, lifestyle en leisure. Sellair is een kennis- en netwerkbedrijf dat zich vooral heeft gespecialiseerd in de ICT- en telecombranche. Naast de redactie- en advertentie-exploitatie van de media die wij verzorgen leveren we ook consultancy en diensten voor contentmarketing en crossmediale campagnes in de sectoren waar we actief zijn.

Wat doen we?

Sellair ondersteunt opdrachtgevers onder meer bij:

– content marketing
– redactie exploitatie
– advertentie-acquisitie
– sponsor finding
– joint promotions
– media partnerships
– marktontginning

Sellair opereert in een uitgebreid netwerk waardoor ook de volgende disciplines onder handbereik zijn:

– uitgeefadvies
– uitgeefconcepten en – businessplannen
– cross mediaal denken en doen
– productie-advies pre press
– drukwerkbemiddeling
– database beheer

Contact

Sellair B.V., Arendstraat 41 ,1223 RE Hilversum

Postbus 145, 1400 AC Bussum
Tel: 035 – 642 3000

Contact